top of page

Regie op stress

Stress, een begrip zonder eenduidige definitie. We kennen het allemaal maar hoe komt het dat de een meer stress ervaart dan de ander? En welke stressreacties heb jij, en waarom ontstaan die? 

In deze team-training of 1-op-1 sessie leer je meer over stress (in jouw lichaam), wat je stressoren zijn en leer je hoe je de regie weer terug kunt pakken.   

Regie op stress is gericht op zowel het individu als op het hele team waarbij het prettig is als er openlijk en in vertrouwen met elkaar gesproken kan worden. 

   

Voor wie:       Individueel en voor teams   

Waar:              Incompany of in overleg (bij individuele sessies) 

 

Voor teams 

Voor de start van de training vult iedereen een individuele Stressbronnen-scan in waarbij je inzicht krijgt in waar jouw/jullie stress vandaan komt.  

Aan de hand van de resultaten stelt Buro Regie een training samen die bestaat uit 3 dagdelen.  

   

In twee aansluitende dagdelen krijgen jullie als team meer inzicht in wat stress is, waar het vandaan komt en wat jullie zelf, of als team kunnen doen om de stressbronnen aan te pakken en nemen we voldoende tijd voor verschillende opdrachten en oefeningen. 

   

Follow-up:   

Na ong. 3 maanden vindt er een 2e fysieke bijeenkomst van 1 dagdeel plaats waarbij de deelnemers van te voren weer de Stressbronnen-scan invullen. 

In deze 3,5 uur blikken we terug op de 1e trainingsdag, bespreken we de resultaten van de stressbronnen-scan en krijgen jullie handvatten om alle kennis en acties uit de eerste 2 dagdelen in te bedden in het dagelijks leven.  

​ 

Prijs   

​Training met terugkomsessie (min. 5 en max. 15 deelnemers, anders in overleg)  

€489,- per persoon, prijzen in overleg bij meer dan 9 personen. 

 

De prijzen zijn exclusief btw en evt. reiskosten (€0.49/km).  

Mocht een externe locatie gewenst zijn, dan wordt dit als meerprijs berekend.  

 

Individueel  

De begeleiding bestaat uit het van te voren invullen van een Stressbronnen-scan. 

Aan de start van de 4 uur durende fysieke bijeenkomst bespreken we de resultaten en gaan we aan de slag met diverse oefeningen en opdrachten. 

Na de fysieke bijeenkomst volgen nog 2 online follow-up bijeenkomsten van 1 uur aangevuld met ondersteunend materiaal en huiswerk.  

   

Prijs   

Individueel €675,- per persoon  

De prijzen zijn exclusief btw en evt. reiskosten (€0.49/km).

bottom of page