top of page

stress & werkdruk

Advies & beleid

Wil jij als leidinggevende structureel aan de slag met werkdruk verlaging, vraag dan een adviesgesprek met rapportage aan nav de werkdruk-scan.


Een werkdruk-scan helpt om te achterhalen waar de werkdruk vandaan komt binnen je team en welke acties jij als leidinggevende kunt doen om dit te verlagen.

Team

Ervaren meer mensen in jullie team werkdruk en stress?
Dan is het tijd om met elkaar in gesprek te gaan en actie te

ondernemen.
Als team doen jullie vooraf de werkdruk-scan en samen met Buro Regie gaan jullie aan de slag met de resultaten.Waar ligt jullie grootste uitdaging om werkdruk te verlagen. Welke quick fixes zijn er en wat zijn acties voor de lange termijn. 
Buro Regie is niet met jullie klaar na 1 teamsessie. Juist de follow up en het terugkerend met elkaar bespreken zorgt voor een structurele oplossing.

 

Bezorgen jullie elkaar ook werkdruk door bijv. onduidelijke communicatie of weinig structuur? Kijk dan ook naar effectief werken en communiceren.
 

 

Regie op Werkdruk 

Streamline certified® 

individuele trajecten

Je blijft steeds vaker langer op je werk. Nog even wat mailtjes wegwerken of nog even dat document afmaken. ’s Nachts schrik je wakker van alles wat je “nog had moeten doen maar vergeten bent” en je hebt ook steeds maar weer hoofdpijn en last van je nek en schouders. De werkdruk is hoog en ondertussen speelt er thuis ook nog van alles en je probeert alle ballen in de lucht te houden maar het voelt alsof je steeds meer de controle verliest waardoor je nog harder gaat werken. Je ervaart stress en wilt de regie weer terug.

 

Buro Regie helpt je om meer inzicht te krijgen in stress. Waar komt het vandaan, welke stressreacties ervaar je, wanneer ervaar je die en hoe ga jij eigenlijk om met stress? In 6 stappen S.T.R.E.S.S. ervaar jij weer werkplezier en controle.

 

Regie op Stress 

Ontdek de Kracht van Hartcoherentie door Heartmath® 

bottom of page