top of page

effectief werken & communiceren

Advies & beleid

Wil je als leidinggevende dat de processen binnen het team beter gaan lopen en heb je het gevoel dat er nu tijd en geld weglekt maar kun je er niet de vinger op leggen? Of geven jouw medewerkers aan dat ze tegen bepaalde processen aanlopen?

 

Buro Regie komt langs op de werkplek en kijkt naar procesverbeteringen. We brengen advies uit wanneer we de “maar zo doen we dat al jaren” in kaart hebben gebracht.

Team

Willen jullie als team aan de slag met effectiever werken? Dan is een teamtraining heel efficiënt.

De individuele training Effectief en efficiënt werken is er ook voor teams.

 

Daarnaast kunnen jullie ook samen aan de slag met de wereldwijd erkende en bewezen effectieve timemanagementtraining Getting Things Done®

Of het door David Covey en Jason Franzen (Less said & More Done) ontwikkelde Streamline Certified© waarbij jullie de communicatie binnen jullie team gaan stroomlijnen.

 

Effectief en efficiënt werken

Getting things Done (GTD®)

Streamline certified®

individuele trajecten

Je werkt stapelt zich maar op. Je weet niet wat nog prioriteiten heeft en je reageert op het hardste en luidste wat bij je binnenkomt zonder echt keuzes te maken. Samen met Buro Regie gaan we aan de slag om effectiever en efficiënter te werken.

 

‘Efficiënt zijn betekent de dingen juist doen. Effectief zijn betekent de juiste dingen doen’

 

Waar kun je efficiënter werken (denk aan email, teams of documentbeheer)? Maar misschien wel nog belangrijker, hoe werk je effectief! Hoe stel je prioriteiten en hoe kun je bewuste keuzes maken.
En nee, dat is niet de he
le dag uit je inbox werken.

 

Effectief en efficiënt werken

bottom of page